onsdag 10 oktober 2012

Cattasbubbla fattar fortfarande inte

Eftersom mitt svar till Cattasbubbla i tidningen Journalisten inte verkar ha gått fram tydligt nog kanske jag ska ta och förtydliga det här. Jag är mycket medveten om hur Google funkar och återigen ... mina texter i GP Och Journalisten var övergripande texter om näthat vilket jag tror att de flesta sett och förstått (förutom Cattasbubbla och hennes lakej bloggaren Per Hagwall). Kan säga att jag just nu älskar nätet. Jag älskar dess TRANSPARENS. Jag rekommenderar de som läst Cattasbubblas replik och resten av hennes desperata manövreringar att få till en sanning som passar just henne att gå in på Flashback, på tråden "Journalist hotar att hänga ut bloggares familj". Där kommer ni att se hur näthat ser ut i sin vidrigaste skepnad. Här har Cattasbubbla och hennes anhängare under olika alias skapat ett ett riktigt grovt förtal av mig genom att utmåla mig som hora med mera. Vilket endast är påhittad skit  för att kränka mig, för att få mig att må dåligt. Här kommer ni också att se att cirka sjuttio procent av diskussionerna handlar just om hurvida "Fittbilderna" som Cattasbubbla satt i samband med mitt namn på nätet är författaren Annelie Babitz kön eller inte. Där finns rena uppmaningar att länka "fittbilder" i mitt namn just på grund av dessa bilder. Uppmaningar som slutar med en hejarklack av Cattasbubbla.

Det värsta jag vet är bloggare som ger sig ut för att vara seriösa, sen så fylls vartenda kommentarsfält av skitsnack av den person de pratar om, sen så flyttar de sina bloggvänner och sitt skitsnack och sina kränkningar till nästa och nästa forum på nätet. Det är på detta sätt Cattasbubbla jobbar. Hon har hängt i olika förtalstrådar på Flashback de senaste tjugo åren och jag är helt säker på att det mesta förtalet av mig som finns i inläggen på tråden "Journalist hotar att hänga ut bloggares familj" är skapade av Cattasbubbla och hennes bloggvänner. Näthat verkar ju vara hennes grej, det hon njuter mest av. Och nu försöker hon få till en tidsredovisning på sin blogg som ska visa att det visst inte hade hänt något på nätet i samband med bilderna förrän hennes FB-tråd dök upp. Det hade börjat ske saker i samband med dessa bilder på nätet innan hennes FB-tråd dök upp. Saker hon inte vet om. Men det är inte så stor idé att försöka förklara något för en CRAZY STALKER som sätter fittbilder i samband med ens namn på nätet. Vill inte befatta mig med hennes skit.
Cattasbubbla menar att hon gjorde mitt namn känt på nätet. Ja, hon gjorde mitt namn känt på nätet genom att lägga upp dessa bilder av kön på sin blogg i samband med mitt namn. En sammansatt bild av ett kön som hade väldigt lite att göra med den typ av könsstympning jag tog upp i min artikel i Aftonbladet http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article14769202.ab. Min artikel handlade bla om frivillig könsstympning här i Sverige och då handlar det om kvinnor som väljer att kapa sina blygdläppar. Den bild som Cattasbubbla kopplade till mitt namn och som hon hävdade var en "efter bild" av intimkirurgi visade typ kilometerlånga blygdläppar. Kanske var det en bild på Cattasbubblas egen fitta? Förmodar att hon njöt i fulla drag då dessa bilder kom upp på första plats under flera månader då man googlade mitt namn. Vad ska jag säga: "Thank you idiot."Jag råkar ha skrivit en väldigt bra bok, som får strålande recensioner och det sista jag ville var att det skulle vara fokus på några fittbilder istället för min bok "Bakom den nakna huden" som förtjänar all den fina uppmärksamhet den fått. 
Jag är helt säker på att Cattasbubbla förstod vilka konsekvenser dessa fittbilder skulle få. Det är helt otroligt att en vuxen människa ägnar sig åt sån här skit bara för att förstöra för andra. När man pratar om näthat så borde hennes namn komma på första plats för det är exakt det hon ägnar sig åt. Hon har till och med fått sina vänner att gå ut i hatets tjänst ... som Per Hagwall i sin blogg No size fits all, där han menar att det är jag som är näthataren. Men snälla Per Hagwall …  du är ju en av de idioter som tillsammans med Cattasbubbla, under anonyma identiteter, utmålar mig som hora i cirka femhundra kommentarer på Flashback (ja, inte ens på FB är ni anonyma även om ni tror det). Säkerligen kallar Per Hagwall sin egen fru för hora och då anser han säkert att han gett henne en komplimang. 
Här kommer hela länken till replikerna i tidningen Journalisten http://www.journalisten.se/debatt/babitz-kastar-sten-i-glashus. Först ser ni Cattas replik och sen min. Samt länken till ursprungstexten om näthat:  http://www.journalisten.se/debatt/och-du-ska-nathat-doden-do


Och till sist en länk till en intelligent kvinna som förstått vad allt detta handlar om.
http://monicaantonsson.blogspot.se/
6 kommentarer:

 1. Catta fattar inte särskilt mycket... inget nytt!

  SvaraRadera
 2. Det är skrattretande när Cattasbubbla inte fattar att det inte ges något utrymme för några personliga vendettor i medierna.

  SvaraRadera
 3. Allt som driver Catta är att få fler besökare till hennes blogg. Jag avslöjade redan förra året vem hon var och det fick stopp på henne.

  SvaraRadera
 4. Det finns uppenbarligen någon antifeminist som är fena på att rumstera om i vilken ordning grejer på Google kommer upp och under vilket namn.

  SvaraRadera
 5. Haha, ja tydligen. Det Cattasbubbla håller på med är sjukt och det inser nog de flesta människor som är normalt funtade. Att spreja nätet med skit som hon har gjort om mig och andra är helt sinnesrubbat. Men det är bara en tidsfråga innan det kommer skärpta lagar kring nätet, innan de avmaskerar alla anonyma identiteter på Flashback och flera forum. Näthat är inte längre något som sker i marginalerna. Det är ett allvarligt problem, ett otäckt fenomen som får allvarliga konsekvenser i samhället. Det finns både barn och vuxna som väljer att ta sina liv på grund av denna mobbning.

  SvaraRadera