onsdag 17 oktober 2012

Bakom den nakna huden – Månadens läskrav

Idag fick jag ännu en fin recension av min bok i tidningen Nöjesguiden. Recensenten Isabelle Ståhl nämner den bland sina bokrecensioner som "Månadens läskrav". Att bli månadens läskrav är en tiopoängare. Tack, tack!!!!!
http://nojesguiden.se/artiklar/nar-inga-svar-ges

Såg också en annan recension som var mindre positiv. Det konstiga är att recensenten bara verkar ha recenserat de första tio sidorna i boken. Dessutom skriver hon att jag i flera intervjuer sagt att det är ett wallraff-reportage. Om man tittar noga på nätet så ser man att det inte finns en enda intervju med mig där jag påstått att det är ett wallraff-reportage. Jag nämner här i min blogg på ett ställe att jag wallraffat i strippvärlden, men det är STOR skillnad på tidningsintervju och på vad man säger i sin egen blogg.  Det funkar ju liksom inte så att jag sitter här i min egen blogg och intervjuar mig själv. Eh... Däremot så "utnämnde" Aftonbladets recensent min roman till ett wallraff-reportage". Tragiskt när en recensent ljuger ihop en recension för att hon inte orkat läsa boken.
Recensenten påstår också att jag beskriver männen som de stora räddarna. Hahaha. Undrar hur hon fått det till det? I min roman är jag superkritisk mot patriarkatet. Nästan varenda sida är full av kritik mot det patriarkatmörker vi lever i. Ja, allt är ju en tolkningsfråga.

2 kommentarer:

  1. Superb and splendid, awesome blog I have read from your side on the net. Keep going like this on the net and make us entertained through your blog on the net.

    SvaraRadera