måndag 22 april 2013

Debatt, krönika och Wikipediasida

Herrejesus. Jag tror att internet är till just för att vi ska lära oss att hantera knäppgökar som Cattasbubbla. Igår fick jag min Wikipediasida raderad. Tror att konstnären bakom detta verk är just Cattasbubbla. Sjukare människa får man leta efter. En vuxen människa som drivs av hat och avundsjuka ... Finns det något sorgligare?

Ju mer skit dessa SAD MOTHER FUCKERS gör mot mig desto mer motiverad blir jag i mitt skrivande. Jag tror att ni helt missat att näthata denna debattartikel som jag hade inne i GT/Expressen under Instagramincidenten. Här kommer länken:

Se så ... gå ut och hata på nätet med er nu! Gör det ni gör bäst. Jag får väl be min förläggare att fixa min Wikipediasida igen, så som de gör varje gång då dessa idioter varit där och förstört. Förstår att det bara bubblar av hat inuti er, men snälla ... GET A LIFE! Förstår ni inte själva hur sorgliga ni är? och framstår. Ni kan radera varenda Wikipediasida men det kommer inte att stoppa mig. Jag kommer att fortsätta att skriva. Det är det som är skillnaden på mig och er. Jag är fokuserad på att nå framgång med mitt skrivande medan ni endast kan hata på nätet. Jag tycker fan synd om er.



2 kommentarer:

  1. Tack. Det är bara att fortsätta att kämpa mot näthatarna. Det är helt sjukt att de är på min Wikipediasida om och om igen. Och det här är vuxna människor. Cattasbubbla tillhör nätet lika mycket som råttor tillhör ett skepp. De vill bara få mig att tystna men det de gör är att motivera mig ännu mer i mitt skrivande. Känner att den roman jag håller på med nu kommer att bli riktigt bra. Det känns i hela kroppen.

    SvaraRadera