onsdag 13 november 2013

Debattartikel, samt pocketversionen av Bakom den nakna huden som släpps i januari

Skulle varit med på Svt Debatt för en vecka sen men tackade nej i sista stund. Blev ganska upprörd av det jag såg så satte mig ner direkt efter programmet för att skriva en grej som jag skickade till Aftonbladet. Här är länken: http://www.aftonbladet.se/debatt/article17807004.ab
Har också gjort en ny P3 intervju.

Nu är nästan allt klart inför pocketutgåvan av Bakom den nakna huden som kommer ut i januari på Pocketförlaget. De har gjort ett fantastiskt jobb med det nya omslaget. Omslaget som Vertigo gav Bakom den nakna huden var också fantastiskt, men måste säga att Pocketförlagets omslag är TOP NOTCH. Det har en svart bakgrund, och titeln i grönt och rosa och genom titelns bokstäver ser man in i ett rum, in i en strippscen på en strippklubb. Det är vackert och väl genomtänkt.

Jag fick en förfrågan av Pocketförlaget om jag ville göra en edition, ett tillägg i slutet av boken. I boken finns redan en efterskrift, men fick en idé om att göra en "efterskrift 2" om vad som hänt efter Bakom den nakna huden. Skrev en text om detta, men som jag efter noggrant övervägande valde att ta bort. Efter diskussioner med både Vertigo och Pocketförlaget kom vi fram till att låta Bakom den nakna huden se ut så som den såg ut i originalversionen. Låta den stå som det fantastiska konstverk den är och som många recensenter uppmärksammat.



1 kommentar: