torsdag 23 januari 2014

Bakom den nakna huden: pocketversionen


Fick idag reda på att pocketversionen av Bakom den nakna huden redan är ute …. och jag som trodde att den skulle komma ut den 25:e januari. Anyway, eftersom jag är hemma i Sverige igen så spatserade jag iväg till Femmanhuset och Akademibokhandeln och där låg den, på front row, bland svenska och utländska författare. Kändes nästan helt surrealistiskt att se den. Helt surrealistiskt att veta att den nu säljs på pocketshoppar, pressbyråer, flygplatser och i bokhandlar i hela Sverige. Tror verkligen på den här utgåvan i pocket för att det är ett mer lättillgängligt alternativ till det inbundna formatet. Och omslaget …wow. Nina Leino som gjorde omslaget till den här utgåvan kan verkligen sin sak. Ska be henne att göra omslaget till min nästa, nästa, nästa, nästa, nästa och nästa bok. Sen jag var fem år har jag drömt om det här, att bli en publicerad författare, att få ägna mig åt skrivandet. Men det känns faktiskt lite surrealistiskt att se sin bok mitt bland alla andra kända svenska och utländska författare. Nästa steg är att bli översatt. Satsar på world domination:  att erövra världen med mina ord. Haha. Ojoj det här blir lite mycket mat åt trollen. Men det bästa jag kan göra är att lyckas med mitt skrivande. Och med att lyckas så menar jag att bli en internationell författare med riktigt bra storys och då kan de idioter som sitter på Flashback och andra forum kränka mig bäst de vill cos I don´t fucking care anymore. Men lite bryr jag mig för jag tycker att det är så SAD att dessa idioter får sitta där och kränka mig, hitta på en massa bullshit, osanningar om mig bara för att PUT ME DOWN. Jag har skrivit en fantastisk bok som fått fantastiska recensioner och som säljer bra. Och allt jag skriver har en edge, en linje, en form. Men jag förväntar mig inte att amöborna på Flashback någonsin skulle gå och köpa min bok, för den lilla intelligens de äger går nämligen åt till att sitta på avskrädesforumet Flashback och skrika: "Hora …  urk, gurgel, gurgel hora … vi ska tysta dig". Stackars små jävlar. Men, men … Sverige är ett land dränkt i kvinnohat och i kombination med den Skandinaviska jantelagen så blir resultatet det gamla vanliga: att ingen får vara bättre, eller annorlunda än någon annan, för då jävlar. Och om du är bättre, annorlunda eller bara råkat bli född till kvinna, ja, då ska vi minsann utmåla dig som hora på nätet. Då ska du tystas. Eller som  juridikprofessorn Mary Anne Franks en gång sa:

”Jag tror att det finns ett raseri mot kvinnor som är sexuella på sina egna villkor. Vi är helt lugna med kvinnor som är sexuella, så länge de är det som objekt och är passiva, och vi kan slå på dem, slå av dem, ladda ner dem, radera dem, vad nu det är. Men så fort som det är kvinnor som vill ha någon slags uteslutande rätt angående deras intimitet, hatar vi det. Vi säger, ‘Nej, vi ska göra dig till en hora.’”
Ekvationen går ju inte ihop i deras små amöbahjärnor att någon kan strippa samtidigt som hon fixar en sjyst universitetsutbildning och samtidigt skriver en bok om det. Fy, fy, fy, vad omoraliskt. Fy, fy, fy du får inte vara mer än ett objekt för patriarkatet.  Så nu ska jag minsann sätta fittbilder i samband med ditt namn och gå ut och kränka dig i 500 inlägg på Flashback där jag utmålar dig som hora. Som Cattasbubbla (hon använder sig av flera andra alias än Cattasbubbla på Flashback) och hennes lakejer gjorde mot mig bara för att jag bad henne att ta bort fittbilderna hon satte i samband med mitt namn på nätet och som fick väldigt tråkiga följder. "JAG HAR MINSANN RÄTT och du har sårat mig så nu ska jag utmåla dig som hora på nätet. Hihihihihahahahahohohoho." Det är så sjuka människor som Cattasbubbla tänker. Och antagligen spottar hon efter alla kvinnor som visar att de äger sin sexualitet.

För varje miljon jag tjänar på mitt skrivande i framtiden så ska jag tänka "Aldrig mer Sverige. Varför ska jag bo i ett land där jag som kvinna är rättslös? Ett land som har ett rättsväsende som högaktningsfullt skiter i då kvinnor blir utmålade som horor på nätet, mordhotade, hotade med våldtäkt med mera." Varför Sverige om jag i framtiden kanske har råd med att köpa mig en egen ö.  
P.S. Stort tack till Pocketförlaget och deras helt grymma jobb med min bok
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar