måndag 5 november 2012

Ännu en helt fantastisk recension av Bakom den nakna huden

Har fått ännu en helt fantastisk recension av Bakom den nakna huden http://www.kulturdelen.com/2012/11/01/roman-bakom-den-nakna-huden-en-berattelse-om-avkladning/  Kulturdelen ger mig fyra av fem. Jippiiiiii! Så här säger recensenten i slutet av sin recension: "Men det här är en bra bok som ger läsaren ont i magen för att det känns som att hon berättar sanningen. Hon låter oss inte komma undan helt enkelt. Smutsen, äcklet, sorgen, fascinationen, lockelsen, knarket, fina människor, fula människor, manshatet, kvinnohatet, utsattheten, maktberoendet, utseendefixeringen, sexfixeringen allting finns där och beskrivs så rakt på så att det känns lite som att få en smäll i ansiktet. Den här boken borde läsas. För även om det är en klyscha och de flesta påstår att de redan tänker så, tror jag inte det är riktigt sant utan att samhället behöver lära sig det igen och igen; strippor är också människor. Faktiskt."

Det är så himla kul att de ser att det är en verkligt bra bok. Vore underligt annars för den förtjänar all den fina uppmärksamhet den får. Hoppas nu på att den kommer att bli recenserad av Dagens Nyheter och Svd. Hoppas också på att det blir intervju på Malou eller Babel om den. Mitt förlag håller på och jobbar på att det ska bli intervju där så jag håller tummarna. Tv har så stor genomslagskraft. Ett program som Efter tio med Malou har två miljoner tittare.

Romanidé till alla er som är utsatta för näthat: att låta alla de som förtalar mig (och er) på Flashback och i bloggar få spela mordoffer. Att i fiktiv form låta en seriemördar-karaktär hacka sig in på Flashbackforumet och ta reda på dessa näthatares verkliga identiteter, deras adresser för att sen söka upp dem, stalka dem och avrätta dem på de mest bestialiska sätt. Att i fiktiv form låta alla dessa små rädda män som utmålar mig och andra kvinnor/flickor som horor på nätet dö på löpande band.
Eftersom det svenska rättsväsendet ger utrymme för en ansiktslös mobb att förfölja och kränka mig på nätet så skulle jag i alla fall få poetisk rättvisa genom att i romanform skriva om och aktualisera detta ämne.


6 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen du ger den uppblåsta Catta i bubblan den behandling hon förtjänar. Redan Strindberg lär ju ha sagt någonting i stil med "vi ses i min nästa roman, din djävul".

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha...
  Applåd från en något mer luttrad kollega.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske bör förtydliga att det är inlägget jag skrattar åt.
   Men den där med Stridberg är också tänkvärd.
   Tack för den!

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Ta gärna med hennes motbjudande svärande, hysteriska MA-hat och barnsliga skryt om att hon minsann känner kompisar som gett en stalker "en omgång stryk".

  Övervakare & God man

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stalker är bara förnamnet på Cattasbubbla.

   Radera