lördag 10 november 2012

Oh my god, vilken fin recension av Bakom den nakna huden

Oh my god... Jag har dansat segerdansen hela dagen här idag. Min bok har fått ännu en helt lysande fantastisk recension idag. Denna gång av Dagens bok. Här kommer länken: http://dagensbok.com/2012/11/10/annelie-babitz-bakom-den-nakna-huden/
Och vad ska alla dessa små rädda män som förtalar mig på FB göra nu då? Sitter de hemma och darrar och tänker: "Buhu, jag är såååååå rädd för Annelie Babitz för hon skriver om just mig i sin bok som får strålande recensioner. Buhu, vad ska jag göra nu. Mitt ordförråd har ju tagit slut. Jag har ju redan kallat henne för hora och feministfitta".
Och till alla de som deltar i dessa trådar av förtal som finns om mig på FB så vill jag bara säga: Ni är de lägsta av de lägsta. Ni är skiten under mina skor. Ni är de fegaste av de fega för ni gömmer er bakom anonyma identiteter.

Sverige sägs vara en demokrati som ska präglas av ett personligt ansvar men här ger vi utrymme för en digital ansiktslös mobb att kränka och förfölja. Yttrandefrihet finns inte längre. Jag har journalistvänner som inte vågar skriva längre för de vet att de kan bli förföljda av denna ansiktslösa mobb. Kränkta av denna mobb. Vi är tillbaka i historien. Vi är tillbaka där vi en gång började med förföljelser och angiveri. När ska Sverige vakna?! Vi behöver en yttrandefrihetsgrundlag som är anpassad efter verkligheten, som ger full möjlighet att gå in och göra något åt hatbrott.
Men jag har skrivit en fantastisk bok som ges strålande recensioner. Så vad säger ni amöbor på FB om det då? Antagligen säger ni inget för ni har aldrig läst en bok! I slutet av Dagens Bok recensionen så nämner recensenten till och med idioterna som förtalar mig. Kul. Sätt gärna en stor fet strålkastare på dem. Visa upp deras idioti för världen, så kanske vi kan komma någonstans med arbetet mot näthatet någon gång.
Nej tack till fler näthatoffer som Amanda Todd och Tim Ribberink. Känns så onödigt och tragiskt då någon väljer att ta sitt liv pga några få idioter som sprider en massa fabricerade lögner på nätet. Se bara på Cattasbubbla och hennes lakejer som förtalar mig å det grövsta i "Journalist hotar att hänga ut bloggare". De får mig att gapskratta. De sitter där och säger att min bok antagligen är skit och att jag är borderline med mera (Feminism är ingen sjukdom. Feminism är en samhällsmodell som eftersträvar jämställdhet. Gaah, ja ni förstår vilka "retards" det är jag har att göra med här). Den enda diagnosen jag någonsin fått är att jag har ett väldigt högt IQ. Så läs min bok. Den är exakt så bra som de flesta recensenter säger. Den är feministisk, politisk, full av humor och tragik. Vad jag tycker är mest synd är att jag ännu inte blivit intervjuad av någon manlig reporter om Bakom den nakna huden. Hade varit kul att få frågor ställda ur ett manligt perspektiv, av en man som är insatt i genusfrågor och feminism.

Jag gillade speciellt en sak som Lina Arvidsson sa i sin recension av min bok och det var om den brutala helvändning som kommer mot slutet av boken. Den helvändning som är som en rungande örfil. Hon är den första recensent som skriver om detta. Jag har flera läsare som nämnt denna helvändning på samma sätt som henne dvs att de känt sig helt safe och sen PANG, BOFF, BANG. Jag tänker inte berätta vad denna helvändning handlar om utan det får ni läsa om själva. Men det är precis så brutalt som Lina Arvidsson skriver.

Här kommer några av alla de absurda lögner som sprids om mig på nätet.
1) Någon påstår att jag har folkhögskoleutbildning i journalistik. Falskt. Sanningen är att jag har gått journalistprogrammet vid universitetet och innan dess tog jag en fil kand. Så, jag har två universitetsutbildningar.
2) De kallar mig wannabe-jude och påstår att jag tagit mitt efternamn från en tysk liten stad. Hahaha. För er mindre vetande så funkar det så att om man har en judisk mamma så är man judinna. Hade först min pappas efternamn.
3) I intervjuer har jag sagt att det tog fem år att skriva boken. Några har förvridit dessa fakta till att jag strippade i fem år. Ja, ja, ni kan säkert förvränga sanningen till vad som helst.
4) På grund av mina feministiska åsikter försöker de ställa konstiga diagnoser som att jag antagligen är borderline. Nej, säkert är att de som förtalar mig har en rejäl störning.
5) De som förtalar mig (som Cattasbubbla) försöker också sätta likhetstecken mellan striptease och prostitution. Om de hade läst min bok så hade de vetat att striptease är just striptease och inget annat i Sverige. Striptease är ljusår från prostitution.

4 kommentarer:

 1. Ja, det är en bra recension! Hoppas flera köper boken.

  SvaraRadera
 2. You go girl! Fint att recensenten kommenterat så häftiga stycken ur din bok.

  SvaraRadera
 3. Din bok är ju jättebra och får därför fantastiska recensioner. Ser fram emot vad du skriver härnäst. Varför är människor så rädda för framgångsrika kvinnor? I synnerhet män har problem med det. / O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för era kommentarer vilka ni än är

   Radera