måndag 26 november 2012

Cattasbubbla största näthataren på nätet

Jag har inte velat ägna ett ögonblick mer åt förtalsbloggerskan Cattasbubbla men gjorde det för en tid sen och upptäckte då en länk som jag inte sett förut. Denna länk heter "Barnporr, att sälja sin kropp och feminism" och innehåller så grovt förtal av mig att det skriker om det. Jag uppmanar alla som blir utsatta för denna typ av förtal på nätet att printscreena allt. Jag lovar er, det kommer att komma en dag då man inte kan fabricera vilken typ av lögner som helst om enskilda individer och lägga upp på nätet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16067162.ab Förhoppningsvis blir det en straffskärpning till årsskiftet och ju mer skit Cattasbubbla och hennes bloggvänner lägger upp om mig desto större fördel till mig om det blir en straffskärpning.
I länken "Barnporr, att sälja sin kropp och feminism" så skriver Cattasbubbla bland annat att Vertigo förlag är ett förlag som ger ut barnporr. I don´t think so. Om så hade varit fallet så hade det ganska omgående blivit rättsliga processer och förlaget hade försvunnit från marknaden. I denna länk så säger Cattasbubbla också att jag är "någon sorts prostituerad" för att jag har strippat. För "the ignorant and stupid" som Cattasbubblas blogg verkar vara skapad för så kan jag meddela att striptease inte är prostitution. Jag har aldrig sålt sex, kommer aldrig att göra det, även om Cattasbubbla gärna vill få folk att tro det, vilket är grovt förtal. Hon säger också: "Hur tänker ni kring det? Är det förenligt med radikalfeminism att prostituera sig/ sälja sin kropp..."
Eftersom hon i hela länken kallar mig för radikalfeminist och länken handlar om mig så pekar hon återigen på mig och försöker sätta likhetstecken mellan striptease och prostitution. Om hon hade läst min bok, Bakom den nakna huden, som handlar om striptease och feminism så hade hon sett att nästan varenda sida i boken handlar om just striptease - att striptease ska få fortsätta att vara endast striptease i Sverige, inte mer än så. Och ja, jag är en radikalfeminist och en stark motståndare till prostitution. Anser att vår svenska prostitutionslag borde spridas till alla länder i världen. Om Cattasbubbla hade läst min bok så hade hon varit medveten om detta. Nu sprider hon bara en massa osanningar och bullshit.
När Cattasbubbla pratar om näthat och stalking på sin blogg så känns det som ett stort fett SKÄMT. Om mig har hon fött fram ... tror det är tio eller elva länkar på sin blogg, vilka alla innehåller grovt förtal. Tala om att ha en "hang up"= stalking! Cattasbubbla tror att hon driver en blogg av medborgarjournalistik, när sanningen är att det är en blogg som i sin snedvridna skenheliga antifeministiska (med tanke på hur situationen ser ut för miljontals kvinnor världen över så borde feminism vara en självklarhet) ton går ut på att punktmarkera vissa individer och förstöra deras liv. När människor tar livet av sig pga näthat så är  Cattasbubbla säkert den första att applådera innan hon sätter igång med nästa hatprojekt på nätet. När hon inte gillar någon journalists artikel så kan hon ju alltid sätta fittbilder med kilometerlånga blygdläppar i samband med den personens namn på nätet och sen skrika "Åh, det är så synd om mig. Jag förstår inte alls varför den journalisten vill att jag ska ta bort dessa bilder. Jag fattar inget alls. Buhuhu. Äh, jag sätter några fler fittbilder i samband med personens namn. Haha, för det är ju så kul att förstöra människors liv på nätet."
ATT SÄTTA FITTBILDER I SAMBAND MED NÅGONS NAMN PÅ NÄTET ÄR EN HÄRSKARTEKNIK OM NÅGOT!
När man tittar in i kommentarsfälten  i de ämnen som Cattasbubblas blogg skriver om så handlar det oftast om att personen de skriver om (offret för Cattasbubblas näthat) är psykiskt sjuk på något sätt. Personerna i kommentarsfälten försöker  diagnosticera den de skriver om med det ena än det andra. Nu senast har hon fått det till att skelettkvinnan har asperger. Mig diagnosticerade de med borderline och att feminism är någon sorts sjukdom. Cattasbubbla verkar ju vara sjukast av alla! Det kan inte finnas en jävel som tar hennes menlösa blogg om ful heminredning, två hundar och slumpmässigt hatande på allvar.
Jag förväntar mig inget annat än att allt det förtal som produceras om mig på FB, är och kommer att vara producerat av Cattasbubblas anhängare och hon själv. Man kan se att allt förtal om mig går som en liten väg av kaksmulor från Cattasbubblas blogg, till andra bloggar och till Flashback. Känns helt sjukt att hon sitter och utmålar mig som näthare när hon sitter med minst tio olika alias på Flashback och utmålar mig som hora. Hon är antagligen så sjuk i huvudet att hon anser att bara för att jag ville att hon skulle ta bort fittbilderna som hon satte i samband med mitt namn på nätet, så har hon och hennes bloggvänner rätt att utmåla mig som hora på nätet. Hon fattar inte att det är grovt förtal och olagligt att utmåla kvinnor och flickor som horor på nätet. En fråga bara: Ser ni inte att allt detta hat ni föder och göder på nätet och som vår regering skiter högaktningsfullt i leder till stora samhällsproblem? Så kom igen. Kränk allt ni kan! Skrik och kränk under era anonyma identiteter tills människor tar sina liv. För det är ju vad ni vill. Sitt vid era hemdatorer som innehåller flera hundratusen bilder av barnporr och skrik ut ert hat mot andra på nätet. Men kom igen då. Hata allt ni kan. Applådera då det kommer en ny rapport om något barn, eller vuxen som tagit sitt liv pga näthat. Ni är de sjukaste av de sjuka.

Yttrandefrihet finns inte
Någon sann yttrandefrihet finns inte längre. Nu måste vi alltid titta över axeln. Var rädd. Frukta din medmänniska. För vem vet ... Nästa gång du som journalist eller krönikör/debattör skriver något som mobben på nätet inte gillar så kommer de att spreja nätet med skit om just dig (på samma sätt som Cattasbubbla jobbar). Detta var precis vad som hände då jag hade skrivit min debattartikel om könsstympning för aftonbladet. Det finns idioter där ute som anser att alla måste tycka exakt som dem annars kommer de att spreja nätet med skit om just dig. Göra allt för att tysta dig ... be alla sina bloggvänner och facebookvänner att föda hatlänk efter hatlänk om dig på nätet. De kommer att lägga ut fittbilder i ditt namn på nätet. Eller varför inte snoppar som krossats i en mixer. Haha .... Ja, det blir nog Cattasbubblas nästa grej. Numera har yttrandefriheten ett väldigt högt pris för dem som utan masker, utan anonyma identiteter väljer att yttra sina åsikter. Det är år 2012 och innan min bok kom ut, "Bakom den nakna huden", så hade jag faktiskt inte en aning om att det skulle börja brinna i patriarkatets hjärnor när de såg orden striptease och feminism i en och samma mening.


5 kommentarer:

 1. Cattasbubbla har ett trist liv men ett otroligt uppblåst ego. Det är bara samma, återkommande följare som orkar läsa hennes skvallerspäckade förföljelsetrams.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Så jävla tråkigt att du fått denna webstalker på halsen. Så väldigt lik en hydra, den lerneiska hydran. Ju mer du "slår" tillbaka desto mer energi får hon. Hur länge till ska du låta henne stjäla din energi? Kolla möjligheter till rättssak. Men det har du kanske redan? / Oliver Brandy

  SvaraRadera
 4. Upp till kamp emot Cattas bubbla !

  Man blir ju en smula förvånad om man går in på t ex Mediacreeper,
  http://mediacreeper.com/site/cattasbubbla.se, och ser att ett antal seriösa aktörer faktiskt besöker denna blandning av naturfotografier
  och skenhelig hatjournalistik.

  Och Catta har mage att påstå att undertecknad stalkar henne ! Men hon har lite svårt att hantera en motpart, välutrustad med fakta.

  SvaraRadera
 5. Vi tycks haft liknande erfarenheter.

  http://charlottalenabloggar.blogspot.se/2014/11/bakom-dolda-ansikten.html

  Mvh,
  Charlotta Lena Andersson

  SvaraRadera