torsdag 6 september 2012

Du är Googlad

Vill tacka kommunikationsföretaget Prime för goda råd under min mediekris. Det är ganska fruktansvärt då man blir utsatt för förtal, kränkningar och osanningar på nätet. Det som skrivs om dig på nätet är ju liksom ristat i sten och kommer att finnas där för alltid ... eller? Vad du kan göra är att styra informationen om dig själv på Google. Välj att starta twitterkonto och minst två bloggar och skriv på. Skriv sanningen om dig själv. Styr informationen om dig själv. Efter allt förtal jag utsattes för i samband med min bok så slutade jag att både äta och sova. Men allt känns lite bättre nu och jag är lite mer hoppfull vad gäller all informationsspridning på nätet.

Sen tycker jag att människor nästan är löjligt dömande vad gäller ämnet i min bok: striptease och feminism. Jag säger bara .... Och! Min bok handlar om min tid i stripteasebranschen. Och! Jag har både en fil kand i humaniora och en journalistexamen från journalistprogrammet och har dessutom jobbat flera år på olika lokaltidningar. Så vad är lite stripp!? Under min stripptid träffade jag människor som pluggade till läkare, till jurister, till sjuksköterskor samtidigt som de strippade. Ska dessa människor dömas pga det? Ska de aldrig få prata om det? Det svenska samhället är löjligt fördömande och moraliserande. "Oj, hon har strippat så då måste jag genast ge mig ut på Flashback och utmåla henne som hora." Är det så alla näthatande idioter tänker? För det första så har striptease inget att göra med prostitution. Stripp är endast stripp. Kanske är det den svenska jantelagen som ligger i grunden till allt näthat. Att ingen får vara bättre än någon annan eller annorlunda. Och enligt dessa små trångsynta varelser så får man ju inte ha strippat och samtidigt tagit en journalistexamen på universitetet. Nej, herregud, det går ju inte.

Obs! Det var prins Daniel som gjorde poledancing till Östermalms hetaste träningsform! Glöm nu inte att gå ut och utmåla prins Daniel som hora på nätet. Nah … det går ju inte för han är ju man och vilken man blir utmålad som manshora på nätet? Svar INGEN.


2 kommentarer:

  1. Läste en positiv recension av Natalia Kazmierska i Aftonbladet och har beställt din bok. Ska bli spännande att läsa. Jag är man och har sett en del av den världen utomlands.

    SvaraRadera
  2. Tack tack. Hoppas att du gillar min bok. Har fått en del lysande recensioner nu och hoppas att det fortsätter så. Att recensenterna börjar lägga märke till de kvicka smarta dialogerna som Natalia Kazmierska gjort, samt att min kärlek till skrivandet får komma fram.

    SvaraRadera